Köszönjük, az üzenetét megkaptuk!

Hoppá, valami hiba történt a küldés során :(

Tanfolyamok

A Nyári táborok leírása

A vitorlázásban az a legszebb, hogy sok más sporttal ellentétben bárkinek ajánlható, bármilyen korban elkezdhető, nem kell hozzá különleges adottság

Vitorlás tábor Balatonszéplak- felsőn a vitorlás kikötőnél.
A Yolle KFT szervezésében tartott vitorlás táborok hétfőtől- péntekig tartanak, A Calypso étteremben napi háromszori étkezést biztosítunk. . A táborban való részvétel nem kíván vitorlázásban való jártasságot. Rendelkezésére állunk teljesen kezdőknek is, hogy bevezethessük Őket eme szép sport rejtelmeibe. Szervezünk a táborozás keretében gyermek képzést ahol OP vitorlásokkal próbáljuk a jelentkezőkkel megkedveltetni ezt a sportot.

Tovább

Vitorlás képzés, felnőtt képzés, vizsgáztatás

Tájékoztató a kishajó- vezetői tanfolyamokról 2024

46_20141120221645.jpg

Yolle  kft vitorlás felnőtt képzés 2024 es díja:

Tovább

Vitorlás tábor fiataloknak

Vége van a sulinak? Nem tudod mivel töltsd a nyaradat? Izgalomra vágysz? Akkor a Balaton széplaki vitorlás iskolában a helyed!

56_20220719102648.png

2024 TÁBOR időpontok

Tovább

Hajó bérlés

Vitorlás bérlés kapitánnyal, vagy lehetsz Te is a kapitány!

61_20141018222341.jpg

Nagyszerű programot kínálunk egész napra, vagy akár egy órára is! Ha nincs jártasságod a vitorlázásban, mi kiviszünk Téged, családodat, barátaidat. Remek csapatépítő tréning is! Legyen naplemente - romantika, háborgó Balaton - izgalom, vagy 40 fok - egy kis felfrissülés a tó közepén. Mindig egy remek élményt fogsz kapni! Hajóink bérelhetőek kapitánnyal, de akár Te is lehetsz a kapitány, ha meg van a jártasságod.

Tovább

Siófok Balatonszéplak -Felső Vitorlás kikötő

A hely ahol mindaz megtörténhet amire a legmerészebb álmaidban sem számítottál. Magyarországon egyedülállóan csodálatos naplemente elvarázsol. Feltett lábakkal ülsz egy koktél mellett a kikötő Calypso nevű éttermében néhány centiméterre a víztől, ahonnan leplezetlen büszkeséggel nézed a vitorláson elsuhanó gyermekedet ahogy magába szívja ezt a tudást, vagy párodat aki félelmet megvetően szeli a vad hullámokat

Tovább
© Calypso Vitorlásiskola 2014   |   Minden jog fenntartva