Köszönjük, az üzenetét megkaptuk!

Hoppá, valami hiba történt a küldés során :(

Hírek

Romantika, Naplemente, Vitorlás, Balaton

Felpezsdítenéd a kapcsolatod? Évfordulót ünnepeltek? Szeretnél párodnak egy felejthetetlen élményt szerezni? 2017 től a Calypso emeletén igényes szálláshely szolgáltatást is találni. Ne habozz foglalj asztalt a legjobb helyre: info@calypsocafe.hu

62_2014112175955.jpg

Naplementés vitorlázást, majd azt követően egy romantikus vacsorát kínálunk neked és párodnak.

Tovább

Calypso étterem NYITÁS 2023 április 28

2023-ban is várja új és régi vendégeit remek ételekkel, családias haungulatával a Calypso étterem!

51_20141120220748.jpg

A Calypso étterem csodálatos mediterrán környezetben, családbarát éttermi hangulattal várja Önt és kedves családját, barátait egy kellemes reggelire, ebédre, majd vacsorára, nyáron akár élőzenével is.

Tovább

Hogy miért jó ez a sport?

A vitorlás hajó tökéletes találmány, vízen lenni pedig akár szélcsendben, akár friss szélben a legcsodálatosabb élmény: pihenés és kaland együttesen. A vitorlázásban az a legszebb, hogy sok más sporttal ellentétben bárkinek ajánlható, bármilyen korban elkezdhető, nem kell hozzá különleges adottság. Hölgyek és urak, minden korosztályban képesek megtanulni hajót vezetni, ha kellő érdeklődéssel bírnak a hajózás iránt, és kellő alázattal a természet erőivel szemben.

59_20141018225948.jpg

Minden nő olyan pasiról álmodik, aki dühöngő szélben bátran vezeti hajóját a tajtékzó habok hátán. Ennél már csak az nagyobb csoda- és nem láttam lányt, akit, ne rajongtak volna körül a legjobb pasik - aki megszelídítve a szeleket száguld hajójával a szelek szárnyán. 

Ezt ajánljuk nektek, hogy vitorlás táborunkban Ti lesztek, akik bronzbarna testtel hódolhattok eme kiváló sportnak. 
Terveink között szerepel, hogy a táborban biztosítsunk a tudás szinteteknek megfelelő hajót, a két személyes versenyhajóktól, az öt személyes nagyhajón át a forma 1 es katamaránig.

Tovább

Vitorlás kirándulás nyaraló családok és gyerekek számára

Szerezz családodnak egy igazi vitorlásélményt!

54_20141103193428.jpg

A Kapitány segítségével családoddal együtt kipróbálhatod, milyen is egy igazi vitorlást irányítani a Balatonon. Ha szeretnéd kipróbálni, a nyílt vízen fürdőzni, a túl partra átkelni, vagy csak egyszerűen pihenni a lágyan ringatózó hullámokon, akkor egy igazi vitorlás kirándulás tényleg jó döntés! Hidd el, az „Aranyhídon” átkelni nagyszerű élmény!

Tovább
© Calypso Vitorlásiskola 2014   |   Minden jog fenntartva